Ügyfeleinknek irodai és otthoni használatra egyaránt ajánlunk DSL internet elérést.


Az xDSL gyorsasága és alacsony ára miatt az egyik legnépszerűbb internetszolgáltatás. Az internet a napi munkamenet elengedhetetlen része, nélkülözhetetlen a céges kapcsolattartásban, információszerzésben és ügyintézésekben. 

Az xDSL szolgáltatások országos szinten, rövid kiépítési idővel, leggazdaságosabban szolgálják ki az alapvető internethasználattal szemben támasztott igényeket.

Az xDSL rézhálózaton nyújtott szolgáltatás, mely Magyar Telekom illetve Invitel területeken érhető el.

A szolgáltatás aszimmetrikus, amely azt jelenti, hogy az Internet kapcsolat le- és feltöltési sebessége különböző. A két érték közül, a többség számára fontosabb letöltési sebesség a nagyobb (pl.: 5120/1024 Kbit/s sebességű privát csomag esetében az 5120 Kbit/s a letöltési sebesség, és az 1024 Kbit/s pedig a feltöltési sebesség).

Három típusa:

  • ADSL
  • NDSL
  • VDSL

 

ADSL

Az ADSL szolgáltatás lényege, hogy meglévő telefonvonalunkon, külön vonal kiépítése nélkül internetezhetünk és telefonálhatunk, akár egy időben is és nem képez telefon forgalmi díjat. A szolgáltatás kiépítéséhez működő telefonvonal szükséges.

 

NDSL

Az NDSL szolgáltatás olyan internetszolgáltatás, amelyben a vonalhoz nem kapcsolódik telefon előfizetés. Azok számára javasoljuk, akik csak azért tartanak fent telefonvonalat, hogy azon internetezni tudjanak, így üzembe helyezéséhez nincs szükség élő telefonvonalra, de a szolgáltatás működéséhez a rézérhálózat megléte továbbra is szükséges. 

 

VDSL 

A VDSL szolgáltatás esetében a letöltési sebesség a hangsúlyos, az ADSL/NDSL szolgáltatáshoz képest alacsonyabb a feltöltési sebessége. Azok számára ideális, akik elsősorban információgyűjtésre használják a világhálót, munkájuk során nagyméretű dokumentumok küldése nem jellemző.

A szolgáltatás telefonelőfizetés nélkül is rendelhető: VDSL Naked.

A VDSL szolgáltatás csak bizonyos területeken elérhető, minden esetben vonali előminősítés előzi meg a kiépítést.


Keressen minket, kérjen személyre szabott ajánlatot!

info@darpa.hu

A DARPA világában modern technológiákat és felhasználóbarát eredményeket alkalmazunk. Fejlesztéseinknél szem előtt tartjuk mind ügyfeleink elégedettségét, mind a termékek gazdaságosságát. Tervező és tesztelő csapatunk egyaránt azon dolgozik, hogy minden tekintetben hatékony és naprakész megoldásokat kínáljunk.