Kapcsolt szolgáltatások


VPN hozzáférés
Megoldás a telephelyek/irodák közötti biztonságos kommunikációra

IPSec VPN szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy az Interneten keresztül ügyfeleink telephelyei/irodái egy virtuális magánhálózaton keresztül (Virtual Private Network) kapcsolódjanak össze, amely segítségével a végpontok biztonságosan, tetszőleges adatot továbbíthatnak egymás között.

A telephelyek és a központi szerver közötti kommunikáció a végpontokon elhelyezett routerek által létrehozott titkosított VPN IPSec csatornán keresztül történik, garantálva ezzel az adatok biztonságát.

Adatmentés
  • napi adatmentés
  • adathordozó cseréje és raktározása
  • alapcsomag 3 GB adatmennyiséget tartalmaz
Állapot felügyelet
  • állapot felügyelet (a szervergép memória állapotának ellenőrzése, processzor terheltség felügyelete)
Javítás, karbantartás
  • eseti jellegű javítás, karbantartás
  • eseti szoftver installáció
IP konzol rendszergazdáknak
Díjmentes IP konzol szolgáltatásunk abban az esetben nyújt segítséget, ha az elhelyezett számítógépek működésében olyan hiba lépne fel, amelynek következtében a szerver az internetről nem érhető el.

Az IP konzol használatával - egy belépési azonosítóval és jelszóval védett felületen - az ügyfél szakembere úgy dolgozhat a hiba elhárításán, mintha a javítandó eszköz előtt ülne, így nincsen szükség a teremben lévő személyes jelenlétre

Backup FTP tárterület
A 10 GB tárterületre csak a DARPA IP tartományából lehet fel és letölteni FTP kliensprogram használatával, az ügyfél által megadott felhasználónév és jelszó segítségével.

Nameserver
Ügyfeleink számára korlátlan számú, díjmentes másodlagos nameserver szolgáltatást biztosítunk azon domain nevekhez, amelyek regisztrátora a DARPA.

Port monitorozás
A Darpa géptermében elhelyezett gépeken 5 darab port monitorozást vállaljuk díjmentesen, üzemzavar esetén operátoraink 24 órában értesítik az Ügyfeleket.

 

Szolgáltatásunkban a következő irányelveket tartjuk mérvadónak:

Kiszolgálás  
Kollégáink igyekeznek a legrugalmasabban kezelni a felmerülő igényeket. Az egyedi méretű gépek számára történő hely kialakításától kezdve a manuális CD cseréig, mindenben állnak ügyfeleink rendelkezésére.

 
24 órás rendelkezésre állás  
Szerver hoszting szolgáltatásaink tartalmazzák a 24 órás felügyeletet és a folyamatos személyes, illetve távoli (IP konzolos) hozzáférési lehetőséget a nálunk elhelyezett vagy a bérelt eszközökhöz.

 
Fizikai biztonság  
Minősítésünk alapfeltétele a 24 órás "élőerős őrzés". Többek között éjjellátó mozgásérzékelő kamerák, mágneskártyás beléptetés, törés- és tűzálló ajtók szavatolják a nálunk elhelyezett eszközök biztonságát.

 
Költségoptimalizálás  
Ügyfeleink egyik fő érve az IT outsourcing mellett a költségoptimalizálás, amelyet kollégáink is szem előtt tartanak. Igyekszünk szolgáltatásainkban és tanácsainkban a lehető legoptimálisabb megoldásokat választani.

A DARPA világában modern technológiákat és felhasználóbarát eredményeket alkalmazunk. Fejlesztéseinknél szem előtt tartjuk mind ügyfeleink elégedettségét, mind a termékek gazdaságosságát. Tervező és tesztelő csapatunk egyaránt azon dolgozik, hogy minden tekintetben hatékony és naprakész megoldásokat kínáljunk.