Szerver Bérlet, Üzemeltetés


Cégünk kiváló beszállítóinak köszönhetően a legnagyobb márkák közül kiválasztott konfigurációk és eszközök akár 4 órán belül igénybe vehetőek.

Szakértő munkatársaink sok éves üzemeltetési tapasztalattal rendelkeznek, így szavatolva, hogy a fenti megoldások kiválóan működjenek. Valamennyi megoldáshoz adminisztrációs felületet biztosítunk ügyfelünk részére, ahol a szükséges beállításokat saját maga is elvégezheti operátor igénybevétele nélkül. A lenti árak a szerverek elhelyezési költségét nem tartalmazzák!

Garantáljuk, hogy a tőlünk bérbe vett szerverek hardware meghibásodása esetén a javítást maximum két órán belül megkezdjük.

Üzemeltetés, alkalmazás, szerver bérlet
Szerver bérlet szolgáltatásunkhoz teljes körű rendszerüzemeltetést és felügyeletet is vállalunk Linux, Windows és FreeBSD rendszerekre.

Szerver bérléskor garantált válaszidők

  • Hardverhiba javítás megkezdése maximum 2 óra
  • Szoftverhiba javításának megkezdése munkaidőben maximum 2 óra
  • Szoftverhiba javításának megkezdése munkaidőn kívül maximum 5 óra

 

Szolgáltatásunkban a következő irányelveket tartjuk mérvadónak:

Kiszolgálás  
Kollégáink igyekeznek a legrugalmasabban kezelni a felmerülő igényeket. Az egyedi méretű gépek számára történő hely kialakításától kezdve a manuális CD cseréig, mindenben állnak ügyfeleink rendelkezésére.

 
24 órás rendelkezésre állás  
Szerver hoszting szolgáltatásaink tartalmazzák a 24 órás felügyeletet és a folyamatos személyes, illetve távoli (IP konzolos) hozzáférési lehetőséget a nálunk elhelyezett vagy a tőlünk bérelt eszközökhöz.

 
Fizikai biztonság  
NATO beszállítói minősítésünk alapfeltétele a 24 órás fegyveres "élőerős őrzés". Többek között éjjellátó mozgásérzékelő kamerák, mágneskártyás beléptetés, törés- és tűzálló ajtók szavatolják a nálunk elhelyezett eszközök biztonságát.

 
Költségoptimalizálás  
Ügyfeleink egyik fő érve az IT outsourcing mellett a költségoptimalizálás, amelyet kollégáink is szem előtt tartanak. Igyekszünk szolgáltatásainkban és tanácsainkban a lehető legoptimálisabb megoldásokat választani.

A DARPA világában modern technológiákat és felhasználóbarát eredményeket alkalmazunk. Fejlesztéseinknél szem előtt tartjuk mind ügyfeleink elégedettségét, mind a termékek gazdaságosságát. Tervező és tesztelő csapatunk egyaránt azon dolgozik, hogy minden tekintetben hatékony és naprakész megoldásokat kínáljunk.