Webhoszting


Ezt a szolgáltatásunkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik csak egyetlen vagy néhány weboldalt szeretnének üzemeltetni, várhatóan nem túl nagy látogatottsággal. Webhoszting szolgáltatásunkhoz saját domain regisztrációra is lehetőség van, de természetesen meglévő domainnel is igénybe vehető.

 

Webhoszting megrendelés folyamata

Megrendelés esetén a következő dokumentumok szükségesek:
Magánszemélyek esetén:

  • kitöltött és aláírt igénylőlap
  • személyi igazolvány és lakcímkártya

Vállalkozások esetén:

  • kitöltött és aláírt igénylőlap
  • aláírási címpéldány
  • cégbírósági végzés

A megrendelést rendszerünkben rögzítjük, a tárhely elkészüléséről e-mail-ben tájékoztatjuk.

 

Szolgáltatásunkban a következő irányelveket tartjuk mérvadónak:

Kiszolgálás  
Kollégáink igyekeznek a legrugalmasabban kezelni a felmerülő igényeket. Az egyedi méretű gépek számára történő hely kialakításától kezdve a manuális CD cseréig, mindenben állnak ügyfeleink rendelkezésére.

 
24 órás rendelkezésre állás  
Szerver hoszting szolgáltatásaink tartalmazzák a 24 órás felügyeletet és a folyamatos személyes, illetve távoli (IP konzolos) hozzáférési lehetőséget a nálunk elhelyezett vagy a bérelt eszközökhöz.

 
Fizikai biztonság  
Minősítésünk alapfeltétele a 24 órás "élőerős őrzés". Többek között éjjellátó mozgásérzékelő kamerák, mágneskártyás beléptetés, törés- és tűzálló ajtók szavatolják a nálunk elhelyezett eszközök biztonságát.

 
Költségoptimalizálás  
Ügyfeleink egyik fő érve az IT outsourcing mellett a költségoptimalizálás, amelyet kollégáink is szem előtt tartanak. Igyekszünk szolgáltatásainkban és tanácsainkban a lehető legoptimálisabb megoldásokat választani.

A DARPA világában modern technológiákat és felhasználóbarát eredményeket alkalmazunk. Fejlesztéseinknél szem előtt tartjuk mind ügyfeleink elégedettségét, mind a termékek gazdaságosságát. Tervező és tesztelő csapatunk egyaránt azon dolgozik, hogy minden tekintetben hatékony és naprakész megoldásokat kínáljunk.