Cégünkről


DARPA Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzékszám: 19-09-518089;
Adószám: 25402526-2-19;
Székhely: 8597 Ganna külterület hrsz 010/18;
Képviseli: Bauer-Zimány Petra
E-mail: info@darpa.hu
Telefon: +36 20 999 2006

Társaságunk azzal a céllal jött létre, hogy Magyarországon a lehető legtöbb helyen a legtöbb vállalkozás számára távközlési szolgáltatásokat nyújtson saját és bérelt hálózaton. A társaság működésének elindító motorja az, hogy ma hazánkban szinte nincs is olyan üzleti megoldás szállító, aki a megoldásokhoz a platformot is szállítja. Erre vállalkozik a DARPA. Ha egy hazai vállalatnak eszköznyilvántartó, vagy készletnyilvántartó szoftverre, számlázó és hibabejelentő-kezelő szoftverre van szüksége, akkor nehezen talál épp megfelelőt, mert az vagy túl bonyolult, vagy túl drága, vagy nem lehet személyre szabni és persze még kell hozzá infrastruktúra pl webtárhely, vagy éppen szerver, de internetkapcsolat és telefon feltétlenül kell. Ezt a Darpa képes egy kézből, egyben kedvezményesen szállítani!
Ma az ország nagy részén jelen vagyunk partnereink és saját hálózatunkon. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a személyre szabott, az egyedi igényeket kielégítő távközlési megoldásainkkal, ajánlatainkkal.

Optikai hálózat:
Az alábbi településeken és azok 50 km-es vonzáskörzetében tudunk közvetlen lecsatlakozást biztosítani:
Balassagyarmat, Berettyóújfalu, Biatorbágy, Budapest, Cegléd, Celldömölk, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kapuvár, Karcag, Kazincbarcika, Kecskemét, Keszthely, Kisvárda, Komárom, Kőszeg, Mezőkövesd, Miskolc, Mohács, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Paks, Pápa, Pécs, Sárvár, Siófok, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szentendre, Szerencs, Szigetvár, Szolnok, Szombathely, Tapolca, Tatabánya, Zalaegerszeg

ADSL, VDSL Hálózat :
Magyar Telekom hálózatán az ország területének több mint 70 %-án

Mikrohullámú hálózat:
A térképen fehér színnel jelölt területen tudunk mikrohullámú hálózatról csatlakozást biztosítani.)

A DARPA világában modern technológiákat és felhasználóbarát eredményeket alkalmazunk. Fejlesztéseinknél szem előtt tartjuk mind ügyfeleink elégedettségét, mind a termékek gazdaságosságát. Tervező és tesztelő csapatunk egyaránt azon dolgozik, hogy minden tekintetben hatékony és naprakész megoldásokat kínáljunk.